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http://join2-wiki.gsi.de/foswiki/pub/Main/Artwork/join2_logo100x88.png

Development and validation of collaborative robot-assisted cutting method for iliac crest flap raising: Randomized crossover trial

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In
Scientific reports 15(1), Seiten/Artikel-Nr.:16909

Impressum[London] : Springer Nature

Umfang1-18

ISSN2045-2322

Online
DOI: 10.1038/s41598-025-01293-8

DOI: 10.18154/RWTH-2025-05195
URL: https://publications.rwth-aachen.de/record/1012824/files/1012824.pdf

Einrichtungen

  1. Klinik und Lehrstuhl für Mund-, Kiefer- und Gesichtschirurgie (938010)
  2. Institut und Lehrstuhl für Medizinische Informatik (526500-2 ; 922710)
  3. Lehrstuhl für Medizintechnik (419410)

Projekte

  1. OAPKF - Open-Access-Publikation mit Unterstützung der RWTH Aachen University (021000-OAPKF) (021000-OAPKF)

Thematische Einordnung (Klassifikation)
DDC: 600

OpenAccess:
Download fulltext PDF

Dokumenttyp
Journal Article

Format
online

Sprache
English

Anmerkung
Peer reviewed article

Externe Identnummern
SCOPUS: SCOPUS:2-s2.0-105005267300
WOS Core Collection: WOS:001489555200004
PubMed: pmid:40374784

Interne Identnummern
RWTH-2025-05195
Datensatz-ID: 1012824

Beteiligte Länder
Germany

 GO


Medline ; Creative Commons Attribution CC BY 4.0 ; DOAJ ; OpenAccess ; Article Processing Charges ; BIOSIS Previews ; Biological Abstracts ; Clarivate Analytics Master Journal List ; Current Contents - Physical, Chemical and Earth Sciences ; DOAJ Seal ; Ebsco Academic Search ; Essential Science Indicators ; Fees ; IF < 5 ; JCR ; SCOPUS ; Science Citation Index Expanded ; Web of Science Core Collection ; Zoological Record

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Document types > Articles > Journal Articles
Faculty of Mechanical Engineering (Fac.4)
Publication server / Open Access
Faculty of Medicine (Fac.10)
545000\-2
Public records
526500\-2
Publication Charges
Publications database
419410

 Record created 2025-06-06, last modified 2025-06-13


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